Novi Sad
26.06.2014.
07:37 > 10:26
Radnici "Jugodenta", nekadašnje najpoznatije firme za izradu stomatološke opreme, dobili su spor protiv stečajnog upravnika, koji će morati da napravi nov obračun i zaposlenima isplati novac.
  • 27.06.2014 17:14
    SVAKA CAST
    Tako treba da su svi jedinstveni u borbi za svoja prava,pozdrav od radnica Noviteta Novi Sad koje ceka ista sudbina !!!!!!!!!!!1111
  • Bravo junaci

    27.06.2014 06:20
    Bravo hrabri dugotrpljivi narode
    Ovo je ODLIČNA vest i ne mogu da verujem da Cecu komentariše 80% populacije,a što se tiče ovog ozbiljnog rešenog problema poput virusa što se širio u svim privatnim stečajnim firmama,ni jedan jedini glas,niti komentar. E narode dok se vi zabavljate čitajući o Seki i Ceci i Radodajki, ovaj junački narod je uspeo od stečajne firme da izvuče sve ono što je oteto vrednom narodu. Svaka čast ovim radnicima,borite se za svoja prava gde god Vam nedaju platu,nemojte spuštati svoje glave dok Vam uzimaju zaradu. svaka čast,i želim još ovakvih vesti,šta je sa radnicima hotela Park,nisu primili platu 7 meseci, možete i njih intervjuisati! I kod ostalih poslodavaca Dunav agrar,recimo...ako hoćemo u EU moramo se rešiti bolesnih kleptomana što su navikli da otimaju tuđe i žive na bazenima sa polugolim sponzorkama elitnim lepim skupim radojkama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna